Ριζοσπαστικά μέτρα για την επίλυση του ασφαλιστικού

14 11 2007

Ριζοσπαστικά μέτρα για την επίλυση του ασφαλιστικού

του Ντολ Πιράκ

09-11-07_16182.jpg

 

Ειδικοί επιστήμονες του Υπουργείου Άντλησης Υπεραξίας κατόπιν εμπεριστατωμένων ερευνών σχετικά με την μεταρρύθμιση του συστήματος ασφάλισης κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:

 

  1. Παρατηρήθηκε ότι το 50% των εργαζομένων προς συνταξιοδότηση, αναπτύσσουν εντυπωσιακές δεξιοτεχνίες (βλ.φωτό). Το παραπάνω φαινόμενο οφείλεται στη συσσώρευση βαρεμάρας κατά τη διάρκεια της κανονικής εργασιακής θητείας, η οποία μετά το πέρας της θητείας αυτής, μετατρέπεται σε έκρηξη των παραγωγικών δυνατοτήτων. Έτσι, οι εργαζόμενοι που αναπτύσσουν τέτοιες κλίσεις μπορούν να συνεχίζουν να εργάζονται δίνοντας υπαίθριες παραστάσεις ακροβατικών, παίζοντας μουσική σε πανηγύρια και ταβέρνες, καταπίνοντας φωτιές ή πουλώντας χαρτομάντιλα και λαχεία. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται στο 50% το ποσό των συντάξεων το οποίο, σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να καταβάλλεται σε αυτά τα άτομα.
  2. Το υπόλοιπο 50% των εργαζομένων προς συνταξιοδότηση, αναπτύσσει διάφορες σωματικές ή/και ψυχικές ασθένειες οι οποίες τους εμποδίζουν να ασκήσουν οποιασδήποτε παραγωγική δραστηριότητα. Το παραπάνω φαινόμενο οφείλεται στην εκ φύσεως αδυναμία αυτών των ατόμων, καθώς και στην έλλειψη ισχυρής βούλησης ώστε να αναπτύξουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που δύναται να αποβεί κερδοφόρα. Αποτέλεσμα αυτής της αντιπαραγωγικής συμπεριφοράς είναι η καταβολή συντάξεων σε αυτά τα αντιπαραγωγικά άτομα , η συσσώρευση τους σε καφενεία και νοσοκομεία καθώς και η πρόκληση συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεδομένου ότι αυτά τα άτομα ξυπνάνε πολύ νωρίς και πραγματοποιούν άσκοπες περιπλανήσεις. Το κλιμάκιο των επιστημόνων προτείνει την ευθανασία ως το πιο αποτελεσματικό μέσο για τη λύση των προβλημάτων που προκαλούνται από αυτή τη μερίδα των εργαζομένων προς συνταξιοδότηση.

 

Με αυτά τα απλά ριζοσπαστικά μέτρα, το ποσό των συντάξεων που πρέπει να καταβάλλεται ανά έτος ορίζεται σε μηδέν εκατομμύρια ευρώ.

 

(εφημερίδα το «Το Ξεστράβωμα»,14 Νοεμβρίου 2007)


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε